Urządzenia i Akcesoria
Crostini met champignons en fontinakaas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
20 stuks
Składniki
-
peterselie enkel de blaadjes15 takjes
-
ui gehalveerd1
-
boter30 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
verse champignons in schijfjes400 g
-
rode wijn10 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
Fontina kaas in plakjes250 g
-
brood (bv. ciabatta, baguette)20 sneetjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
6 g
Kalorie
493 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestjes
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks