Torta salata con funghi
TM31 TM5 TM6

Torta salata con funghi

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 200 g di pasta sfoglia pronta, (spessa circa 1-2 mm)
  • 50 g di mozzarella
  • 10 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
  • 30 g di olio di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 400 g di funghi, freschi, tagliati in quarti
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di vino Porto
  • 100 g di formaggio, a fette (es. Gruviera, Gouda ecc...)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1243 kJ / 297 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
16.6 g
Tłuszcz
20.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r163336