Urządzenia i Akcesoria
Tomatenmannetjes
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
water1200 g
-
courgette fijngesneden (0.5-1 cm)70 g
-
basmati rijst80 g
-
tomaten (Ø min. 5-6 cm )4
-
extra vergine olijfolie15 g
-
balsamicoazijn1 el
-
fijn zout1 - 2 snuifjes
-
20 g Emmental, in blokjes (1 cm)Parmezaanse kaas in schilfers20 g
-
tonijn in olie (uit blik) goed uitgelekt60 g
-
groene olijven, ontpit2
-
smeltkaas plakje1
-
verse basilicumbladeren gewassen en gedroogd4 - 5
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.6 g
Kalorie
820 kJ /
196 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
20.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kinderen in de keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks