Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sauce aux légumes
- 2 gousses d'ail, pelées et écrasées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 200 g de courgettes, avec la peau, en bâtonnets (5 cm de long)
- 150 g de carottes, en bâtonnets (5 cm de long)
- 1 branche de céleri (env. 50 g), en tranches
- 40 g d'oignons, en quartiers
- 200 g de champignons frais (de saison), en tranches
- 50 g de poireau, en tranches
- 1 pincée de sel fin
- 30 g de sauce soja
Nouilles
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe de sel fin
- 100 g de nouilles chinoises (nouilles de verre)
- 100 - 150 g de germe de soja, frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 618 kJ / 148 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 12.5 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Błonnik
- 3.8 g
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r160945