Steamed eggplant and ricotta lasagne
TM5 TM6

Steamed eggplant and ricotta lasagne

4.5 (57 ocen)

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
  • 5 - 10 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 1100 g water
  • 2 tsp salt
  • 160 g dried lasagne sheets
  • 1 garlic clove
  • 50 g brown onion, cut into pieces
  • 50 g carrot, cut into pieces
  • 30 g celery stalk, cut into pieces
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 300 g eggplant, cut into cubes (approx. 1 cm)
  • 500 g canned crushed tomatoes
  • 250 g ricotta cheese, drained

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2352 kJ / 561 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
48 g
Tłuszcz
29 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156322