Spinach potato soup with savoury egg custard
TM5 TM6

Spinach potato soup with savoury egg custard

4.7 (38 ocen)

Składniki

Savoury egg custard

  • 4 eggs
  • 100 g full cream milk
  • ½ tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground nutmeg

Spinach potato soup

  • 80 g brown onion, cut into halves
  • 20 g oil
  • 40 g celeriac
  • 100 g carrots, cut into pieces (2 cm)
  • 200 - 250 g potatoes, cut into pieces (2 cm)
  • 80 g leeks, white part only, cut into slices (1 cm)
  • 800 g water
  • 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 1 tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp ground pepper, plus extra to taste
  • 250 g fresh spinach leaves
    lub 250 g frozen spinach leaves, defrosted
  • 80 g thickened cream

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
797 kJ / 191 kcal
Białko
8 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156315