Urządzenia i Akcesoria
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porce
Składniki
-
50 gramů guinoy propláchnuté
-
200 gramů vody
-
½ čajové lžičky sušeného tymiánu (opcjonalnie)
-
200 gramů fenyklu, hlíznatého s listy, na proužky
-
200 gramů manga, zralého
-
2 jarní cibulky
-
150 gramů čekanky červené (1 kus), na kousky (2 cm)
-
20 gramů hořčice středně ostré
-
20 gramů medu tekutého
-
20 gramů ovocného octa
-
20 gramů oleje
-
¼ čajové lžičky soli
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře podle chuti
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
7 g
Kalorie
1401 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
7.6 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lehká kuchyně
11 Przepisów
Czechy
Czechy