豆腐鱼烧豆腐
TM5 TM6

豆腐鱼烧豆腐

4.4 (26 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 350 克 豆腐鱼 ,洗净,切块
  • 250 克 嫩豆腐 ,切块3×3厘米
  • 50 克 青椒 ,切块
  • 1 茶匙 老抽
  • 25 克 料酒
  • 25 克 生抽
  • ¼ 茶匙 盐
  • 5 克 葱 ,切葱花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1344.3 kJ / 321.3 kcal
Białko
18.6 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r154598