Curried couscous, carrot and chickpea salad
TM6 TM5 TM31

Curried couscous, carrot and chickpea salad

4.1 (132 oceny)

Składniki

  • 200 g couscous
  • 40 g olive oil
  • boiling water
  • 3 - 4 cm piece fresh ginger, cut into pieces
  • 30 g red onion (approx. ¼ onion), cut into pieces
  • 120 g carrot, cut into pieces
  • ½ green capsicum, cut into pieces (3-4 cm)
  • 50 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
  • 50 g raisins
  • 50 g raw cashews
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 1 tbsp curry powder
  • 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1414.7 kJ / 336.8 kcal
Białko
10.1 g
Węglowodany
43.6 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
6.7 g
Sód
122.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r154190