Urządzenia i Akcesoria
Spanac cu ouă, la cuptor
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porții
Składniki
-
frunze de spanac congelat decongelat500 g
-
brânză cu consistență tare pentru ras (ex. Gruyère, Cheddar, parmezan)50 g
-
cățel de usturoi1
-
ulei de măsline extravirgin50 g
-
sare1 linguriță
-
făină50 g
-
lapte500 g
-
unt30 g
-
nucșoară măcinată1 priză
-
piper negru măcinat1 priză
-
ouă6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porție
Sód
618.5 mg
Białko
15 g
Kalorie
1327 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
11 g