Polpettoni di peperoni
TM31 TM5 TM6

Polpettoni di peperoni

4.4 (123 oceny)

Składniki

  • 100 g di pangrattato
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 400 g di peperoni gialli, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
  • 400 g di peperoni rossi, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
  • 700 g di carne trita di manzo
  • 1 uovo
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 200 g di vino bianco
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1791 kJ / 428 kcal
Białko
40.7 g
Węglowodany
20.4 g
Tłuszcz
21 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r153956