Pumpkin and turmeric loaf
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and turmeric loaf

3.8 (58 ocen)

Składniki

  • 60 g coconut oil, plus extra for greasing
  • 300 g blanched almonds
  • 2 garlic cloves
  • 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
  • 450 g pumpkin, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 4 eggs
  • 2 tsp gluten free baking powder
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 tsp apple cider vinegar
  • 2 tbsp coconut flour
  • 1 tbsp pine nuts
  • 1 tbsp pepitas, for sprinkling

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1392.7 kJ / 331.6 kcal
Białko
11.4 g
Węglowodany
7.6 g
Tłuszcz
28.2 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Błonnik
5.3 g
Sód
321.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r153917