Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde chocoladecake met slagroom
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porties
Składniki
Chocoladecake
-
eieren gescheiden4
-
suiker100 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)125 g
-
boter in stukken125 g
-
boter in stukken, plus extra om in te vetten
-
bloem plus extra om te bestrooien
-
bloem100 g
-
bakpoeder (5 g)1 tl
-
water600 g
Slagroom en chocoladeganachevulling
-
room, min. 30% vet gekoeld315 g
-
pure chocolade in stukken (2 cm)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
10 g
Kalorie
2863 kJ /
684 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
45 g