Urządzenia i Akcesoria
Kwarktaartjes met pistache en mango
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 porties
Składniki
-
40 g hazelnotenongezouten, gepelde pistachenoten40 g
-
boter om in te vetten
-
verse munt8 bladeren
-
limoen liefst biologisch, enkel de zeste1
-
maïsmeel (zetmeel) (30 g)2 el
-
100 g suikerruwe rietsuiker100 g
-
roomkaas250 g
-
ricotta250 g
-
eieren4
-
water500 g
-
verse munt plus extra als garnituur
-
2 perziken, in schijfjesmango, rijp in schijfjes1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15 g
Kalorie
1906 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
28 g