Urządzenia i Akcesoria
Kleverige toffeepuddings
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porties
Składniki
-
dadels, ontpit150 g
-
baksoda1 ½ volle tl
-
water180 g
-
boter om in te vetten
Kleverige toffeesaus
-
boter ongezouten, in stukken60 g
-
60 g bruine suikerzachte bruine basterdsuiker60 g
-
75 g honingbietenstroop75 g
-
melk40 g
-
½ tl vanillesuiker, huisgemaaktnatuurlijk vanille-extract¼ tl
Kleverige toffeepuddings
-
boter in stukken40 g
-
110 g bruine suikerzachte bruine basterdsuiker110 g
-
bloem150 g
-
bakpoeder½ tl
-
ei (ong. 60 g zonder schaal)1
-
water700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
1522 kJ /
363 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
54 g