Urządzenia i Akcesoria
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 stuks
Składniki
Knoedeldeegvellen
-
water plus extra indien nodig150 g
-
bloem300 g
-
olie plus extra om in te vetten1 el
-
zout¼ tl
Vulling en knoedels
-
witte koolbladeren in stukken400 g
-
zout1 ½ tl
-
varkensgehakt350 g
-
water530 g
-
sojasaus20 g
-
10 g sakerijstwijn10 g
-
suiker½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
lichte sesamolie (15 g)1 tl
-
bloem om te bestrooien
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g