Urządzenia i Akcesoria
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porties
Składniki
-
sjalot gepeld30 g
-
rode wijn150 g
-
wortelen in staafjes (1 cm x 7 cm)300 g
-
varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
water130 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)vleesbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
jeneverbessen (opcjonalnie)8
-
25 g rode bessenjamkersenjam25 g
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
29 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
11 g