Urządzenia i Akcesoria
Souvlaki van kip en paprika met rijst
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 porties
Składniki
Marinade
-
verse gember gepeld, in dunne schijfjes20 g
-
teentjes knoflook2
-
sojasaus100 g
-
honing50 g
-
geroosterde sesamolie (5-10 g), naar smaak1 - 2 tl
-
25 g hoisin-barbecuesausbarbecuesaus25 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
Kip en rijst
-
kippenborstfilets ontveld, in blokjes (2-3 cm)800 g
-
paprika (ong. 2 paprika's), in stukken (2-3 cm)400 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
zout½ tl
-
witte langkorrelige rijst300 g
-
water1000 g
-
maïsmeel (zetmeel) (20 g)2 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
38 g
Kalorie
1708 kJ /
408 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
55 g