Urządzenia i Akcesoria
Kip met warme aardappelsalade
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
-
olijfolie80 g
-
zoete paprikapoeder1 ½ tl
-
zout4 tl
-
gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
knoflookpoeder1 ½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
gemalen cayennepeper1 snuifje
-
gemalen koriander1 tl
-
gedroogde peterselie1 tl
-
ontvelde kippenborsten in reepjes (2 cm)800 g
-
water500 g
-
aardappelen gepeld, in blokjes (2 cm)650 g
-
wijnazijn3 tl
-
suiker (opcjonalnie)1 tl
-
gedroogde basilicum1 tl
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
rucola60 - 80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
52 g
Kalorie
1978 kJ /
473 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
30 g