Urządzenia i Akcesoria
Groenten-aardappelsalade met kip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porties
Składniki
-
wortelen in stukken300 g
-
water400 g
-
zout2 tl
-
aardappelen in hapklare stukken (1-1.5 cm)300 g
-
verse sperziebonen in stukken (2-3 cm)300 g
-
diepgevroren doperwtjes150 g
-
ontvelde kippenborst in blokjes (1-1.5 cm)350 g
-
peper½ tl
-
ijsbergsla bladeren gescheiden250 g
-
room150 g
-
citroensap, vers geperst (1 citroen)20 g
-
verse kruiden (bv. bieslook, peterselie, dille)10 - 15 g
-
verse sojascheuten (opcjonalnie)100 g
-
zout plus extra naar smaak
-
peper plus extra naar smaak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
15 g
Kalorie
801 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
15 g