Urządzenia i Akcesoria
Batido de brownie de chocolate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 vasos
Składniki
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
40 g aceite de girasol
-
440 g de leche fría
-
1 yema de huevo
-
80 g de azúcar
-
50 g de harina de repostería
-
30 g de cacao puro en polvo
-
1 pellizco de sal
-
250 g de helado de vainilla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vaso
Białko
11 g
Kalorie
2510 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rico batido
11 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania