Parsnip and bean mash
TM6 TM5 TM31

Parsnip and bean mash

4.7 (40 ocen)

Składniki

  • 550 g parsnip, peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 100 g milk
  • 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining - see Tip)
  • 1 pinch salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 20 g olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
793 kJ / 188.8 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
8.6 g
Sód
228.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r152325