Urządzenia i Akcesoria
Čokoládový dort v páře se šlehačkou
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porcí
Składniki
Čokoládový dort
-
4 vejce žloutky a bílky zvlášť
-
100 gramů cukru
-
125 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky (2 cm)
-
125 gramů másla na kousky
-
máslo pro vymazání
-
hladká mouka plus extra pro vysypání
-
100 gramů hladké mouky
-
1 čajovou lžičku kypřicího prášku do pečiva (5 gramů)
-
600 gramů vody
Šlehačka a čokoládová náplň ganache
-
315 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
-
80 gramů hořké čokolády s obsahem 50 % kakaa na kousky (2 cm)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
10 g
Kalorie
2863 kJ /
684 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy