Cozze al vino bianco e salsa alla panna
TM5 TM6

Cozze al vino bianco e salsa alla panna

4.3 (17 ocen)

Składniki

  • 10 - 15 rametti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
  • 220 g di cipolle, a metà
  • 1 - 2 spicchi di aglio
  • 45 g di olio extravergine di oliva
  • 1000 g di cozze, pulite
  • 150 g di vino bianco secco
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 100 g di panna da cucina (circa 18% di grassi)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
935 kJ / 223 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151310