時蔬鮭魚佐芒果醬
TM5 TM6

時蔬鮭魚佐芒果醬

4.0 (1 ocena)

Składniki

鮭魚、紅蘿蔔和甜豌豆

  • ½ - 1 茶匙 辣椒粉
  • 1 茶匙 鹽
  • 1 小撮 肉豆蔻粉
  • 2 小撮 白胡椒粉
  • 4 片 新鮮鮭魚片,去皮 ,去骨(每片約150-180克,厚約4公分)
  • 200 克 紅蘿蔔 切片,(厚約0.2公分)
  • 250 克 新鮮甜豌豆 ,切段

芒果醬

  • 250 克 芒果果肉 ,切塊(約3公分)
  • 50 克 白蘭地 (opcjonalnie)
  • 1 茶匙 咖哩粉
  • 300 克 水
  • 100 克 鮮奶油,含脂量30%以上
  • 120 克 原味優格
  • 1 小撮 鹽
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 1 枝 巴西利 ,只取葉子,裝飾用 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2144 kJ / 513 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150983