Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
TM5

Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango

3.5 (8 ocen)

Składniki

  • 40 g pistachio nuts, unsalted, shelled
    lub 40 g blanched, shelled hazelnuts
  • butter, for greasing
  • 8 fresh mint leaves
  • 2 Tbsp cornflour
  • 100 g raw cane sugar
    lub 100 g sugar
  • 1 lime, zest only
  • 250 g cream cheese
  • 250 g ricotta cheese
  • 4 eggs
  • 500 g water
  • fresh mint, plus extra to garnish
  • 1 ripe mango, diced
    lub 2 peaches, diced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1906 kJ / 455 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150938