羊乳起士布丁佐優格淋醬
TM5 TM6

羊乳起士布丁佐優格淋醬

(Brak ocen)

Składniki

羊乳起士布丁

  • 奶油 ,少許,刷油用
  • 40 克 麵粉 (中筋麵粉),灑粉用
  • 130 克 牛奶
  • 140 克 新鮮羊乳起士
  • ½ 茶匙 鹽
  • 2 顆 蛋 (每顆重約53-63克) ,蛋黃蛋白分開
  • 500 克 水
  • 300 克 韭蔥 ,只取蔥白、切段 (約0.5 公分)
  • 50 克 紅甜椒 ,切丁 (約1 公分)

優格淋醬

  • 125 克 原味優格
  • 60 克 新鮮羊乳起士
  • 6 枝 蝦夷蔥 ,切碎
  • 2 - 3 小撮 鹽
  • 2 小撮 胡椒粉 ,依個人喜好調整

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
1089 kJ / 260 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150735