鸡肉土豆蔬菜色拉
TM5

鸡肉土豆蔬菜色拉

4.1 (8 ocen)

Składniki

  • 300 克 胡萝卜 ,切块
  • 400 克 水
  • 2 茶匙 盐
  • 300 克 土豆 ,切成一口大小 (1-1.5 厘米)
  • 300 克 四季豆 ,切块 (2-3 厘米)
  • 150 克 冷冻豌豆
  • 350 克 鸡 ,切丁 (1-1.5 厘米)
  • ½ 茶匙 胡椒粉
  • 250 克 生菜 ,一片片剥开
  • 150 克 稀奶油
  • 20 克 鲜榨柠檬汁 (1 个柠檬)
  • 10 - 15 克 新鲜综合香草 (如:细香葱,欧芹,莳萝)
  • 100 克 新鲜黄豆芽
  • 盐 ,多备一些,调味用
  • 胡椒粉 ,多备一些,调味用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
801 kJ / 192 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150656