Fish tacos with Kewpie mayonnaise
TM6 TM5 TM31

Fish tacos with Kewpie mayonnaise

4.4 (56 ocen)

Składniki

Kewpie mayonnaise

  • 250 g grapeseed oil
  • 2 egg yolks
  • 2 tsp apple cider vinegar
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp wasabi paste

Fish tacos

  • 2 garlic cloves
  • 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into halves
  • 5 sprigs fresh dill, leaves only
  • 1 tsp fish sauce
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 500 - 600 g firm white fish fillets, cut into pieces 7-8 cm (see Tips)
  • 60 g rice wine vinegar
  • 40 g white sugar
  • 500 g water, plus extra 1 tablespoon
  • 2 carrots, peeled and cut into julienne
  • 2 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
  • 4 radishes, cut into julienne
  • 8 tortillas (small)
  • fresh coriander, leaves only

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2165.3 kJ / 515.5 kcal
Białko
39.8 g
Węglowodany
18.2 g
Tłuszcz
29.4 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Błonnik
12.1 g
Sód
821.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150496