Miso fish with Asian greens
TM6 TM5 TM31

Miso fish with Asian greens

4.3 (18 ocen)

Składniki

  • 60 g mirin
  • 60 g sake (see Tips)
  • 150 g shiro (white) miso paste
  • 40 g white sugar
  • 600 - 650 g firm white fish fillets, skin on (see Tips)
  • peanut oil
  • 500 g water
  • 1 bunch Asian greens of choice
  • black sesame seeds, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1710.5 kJ / 407.3 kcal
Białko
41.1 g
Węglowodany
26.1 g
Tłuszcz
15 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
5 g
Sód
1878.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150495