Sticky Sriracha tofu bowl
TM6 TM5 TM31

Sticky Sriracha tofu bowl

3.9 (46 ocen)

Składniki

Sticky Sriracha® tofu

  • 350 g firm tofu
  • 3 garlic cloves
  • 200 g water
  • 60 g tamari
  • 40 g honey
  • 30 g Sriracha® sauce
  • 25 g gluten free cornflour

Veg and black rice bowl

  • 200 g black rice
  • 1000 g water
  • 1 tsp salt (optional)
  • 2 carrots (approx. 180 g), cut into batons
  • 1 bunch broccolini (approx. 160 g)
  • 100 g red cabbage, shredded
  • 100 g snow peas, trimmed and cut into halves lengthways (diagonally)
  • 1 tsp sesame oil
  • 1 tbsp black sesame seeds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1884.3 kJ / 448.5 kcal
Białko
18.1 g
Węglowodany
65 g
Tłuszcz
10.9 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
9.8 g
Sód
1501.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150481