Soufflé omelette with hot smoked salmon
TM6 TM5 TM31

Soufflé omelette with hot smoked salmon

4.3 (49 ocen)

Składniki

Kewpie mayonnaise

  • 250 g grapeseed oil
  • 2 egg yolks
  • 2 tsp apple cider vinegar
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp wasabi paste

Omelette

  • 30 g kale leaves, stems and ribs removed
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only (see Tips)
  • 50 g red onion
  • 6 eggs, separated
  • 1 lime, juice only
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 500 g water
  • 150 g hot smoked salmon, cut into pieces or flaked

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1466.5 kJ / 349 kcal
Białko
20.5 g
Węglowodany
1.3 g
Tłuszcz
29.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Błonnik
0.9 g
Sód
996.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150447