Urządzenia i Akcesoria
Gorąca czekolada z anyżem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje
Składniki
-
60 - 80 g cukru
-
20 g skrobi ziemniaczanej
-
10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
75 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na 2-3 cm kawałki
-
600 g mleka
-
6 - 8 gwiazdek anyżu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7 g
Kalorie
1197 kJ /
286 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GORĄCA CZEKOLADA
10 Przepisów
Polska
Polska