Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
TM6 TM5

Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot

5.0 (3 oceny)

Składniki

Beetroot

  • 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp balsamic vinegar

Goat's Cheese Eggs

  • 40 g flaked almonds
  • 270 g goat's cheese
  • 2 Tbsp olive oil

Watercress Salad Nest

  • 50 g fresh basil leaves
  • 40 g almonds, smoked
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 60 g watercress

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2397 kJ / 573 kcal
Białko
22.2 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
52 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r148885