Urządzenia i Akcesoria
Pain sans gluten à la châtaigne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 pièce
Składniki
-
500 g d'eau
-
3 c. à café de levain de sarrasin, type Lev'Sarrasin3 c. à café de levain de quinoa type Lev'Quinoa
-
10 g de levure boulangère fraîche
-
400 g de farine de riz
-
100 g de farine de châtaigne
-
1 c. à café de sel marin
-
huile (opcjonalnie) pour le moule
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 2 pièce
Białko
37 g
Kalorie
7682 kJ /
1817 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
35 g
Węglowodany
360 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sans gluten
11 Przepisów
Francja
Francja