Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
TM6 TM5 TM31

Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil

2.9 (12 ocen)

Składniki

Garlic chilli oil

  • 100 g olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 3 tsp dried chilli flakes

Yoghurt soup

  • 800 g Greek-style natural yoghurt
  • 1 garlic clove
  • 200 g brown rice
  • 1000 g boiling water
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp gluten free cornflour
  • 1 tbsp dried mint
  • 1 tsp sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 40 - 50 g fresh spinach leaves, torn
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only, torn
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1633.3 kJ / 389 kcal
Białko
16 g
Węglowodany
44.6 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
7.8 g
Sód
645.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r148609