Urządzenia i Akcesoria
Pâte feuilletée sans gluten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
370 g
Składniki
-
150 g de farine sans gluten maison, et un peu pour fariner
-
150 g de beurre doux préalablement congelé en morceaux puis étalé sur une plaque 4h avant
-
70 g d'eau froide
-
1 pincée de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
45 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
1760.7 kJ /
420.8 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
20.8 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sans gluten
11 Przepisów
Francja
Francja