
Urządzenia i Akcesoria
Portobellos rellenos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones
Składniki
-
de queso Gouda en trozos150 g
-
de cebolla en trozos50 g
-
diente de ajo pelado1
-
espárragos verdes en trozos220 g
-
de aceite de oliva y un poco más para rociar20 g
-
de queso crema60 g
-
de queso de cabra100 g
-
de sal fina½ cucharadita
-
de pimienta molida¼ cucharadita
-
de hongos portobello, frescos grandes4 piezas
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
428 kcal /
1798 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
35 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

San Valentín
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk