Salmón Wellington para 2

Salmón Wellington para 2

4.9 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 porciones

Składniki

  • de queso parmesano en trozo
    60 g
  • de aceite de oliva
    15 g
  • diente de ajo pelado
    1
  • de cebolla en trozo
    60 g
  • de hojas de espinaca fresca lavadas y secas
    100 g
  • de sal fina
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    ¼ cucharadita
  • de queso crema
    115 g
  • de masa hojaldre fría
    250 g
  • de filetes de salmón fresco, sin hueso
    300 g
  • huevo para barnizar
    1
  • semillas de ajonjolí, blancas para decorar

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 1330 kcal / 5586 kJ
Białko 48 g
Tłuszcz 103 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji