Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
TM5 TM31 TM6

Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce

4.0 (3 oceny)

Składniki

Tomato and herb sauce

  • ½ lemon, zest only, no white pith
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
  • 15 fresh chives, cut in thirds
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 garlic clove
  • 70 g red onion, cut in halves
  • 50 g sun-dried tomatoes, drained
  • 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
  • 2 tsp brown sugar
  • 2 tsp balsamic vinegar
  • 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
  • 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
  • 1 Tbsp pickled capers
  • 400 g tinned chopped tomatoes

Seafood

  • 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
  • 250 g cherry tomatoes, cut in halves
  • 30 g pine nuts, toasted
  • baguette, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2984 kJ / 710 kcal
Białko
67.7 g
Węglowodany
21.3 g
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r146841