Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
TM6 TM5 TM31

Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes

4.4 (9 ocen)

Składniki

Ice cream

  • 500 g oat milk
  • 200 g coconut cream
  • 100 g coconut sugar
  • 2 eggs
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 1 tbsp arrowroot flour
  • 1 pinch salt

Crêpes

  • 250 g plain flour
  • ¼ tsp baking powder
  • ½ tsp salt
  • 2 eggs
  • 2 tsp apple cider vinegar
  • 60 g vegetable oil
  • 500 g water (see Tips)

Assembly

  • pure maple syrup, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1204.3 kJ / 286.7 kcal
Białko
6.7 g
Węglowodany
35.3 g
Tłuszcz
13.1 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Błonnik
1.8 g
Sód
140.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r145675