Urządzenia i Akcesoria
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 29 godz. 10 min
18 portions
Składniki
Vanilla coconut icing
-
blanched almonds175 g
-
water700 g
-
coconut cream200 g
-
pure maple syrup50 g
-
honey20 g
-
agar agar1 ½ tsp
-
cornflour1 ½ tbsp
-
raw cacao butter30 g
-
vanilla bean paste1 ½ tsp
Cupcakes
-
raw sugar150 g
-
plain flour200 g
-
Dutch cocoa powder40 g
-
baking powder2 tsp
-
eggs4
-
grapeseed oil140 g
-
vanilla bean paste2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
1174.6 kJ /
279.7 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
22.6 g