Urządzenia i Akcesoria
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porce
Składniki
-
60 gramů bílé quinoy
-
700 gramů vody
-
¼ červené papriky bez semínek, na kousky
-
3 - 4 cherry rajčata napůl
-
1 mango, zralé dužina, na kostky (1x1 cm)
-
2 snítky čerstvé máty pouze lístky
-
4 snítky čerstvého koriandru pouze lístky
-
¼ čajové lžičky mletého kmínu
-
1 - 2 špetky mořské soli podle chuti
-
1 - 2 špetky mletého černého pepře podle chuti
-
1 - 2 polévkové lžíce citrónové šťávy (1 citrón), podle chuti
-
2 čajové lžičky extra panenského olivového oleje
-
200 gramů bílé cizrny, konzervované propláchnuté a scezené
-
40 gramů goji předem namočené na 5–10 minut ve vodě, aby změkla, okapané
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
16 g
Kalorie
1859 kJ /
443 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
10.7 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Quinoa
10 Przepisów
Czechy
Czechy