雪菜炒肉絲
TM5 TM6

雪菜炒肉絲

(Brak ocen)

Składniki

  • 150 克 豬肉絲
  • 1 茶匙 醬油
  • 1 茶匙 米酒
  • 1 茶匙 太白粉
  • 30 克 油
  • 100 克 雪菜 , 以水沖洗去鹽份、切末(約1公分)
  • 20 克 新鮮紅辣椒 ,去籽、切絲
  • ½ 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
672 kJ / 161 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
13 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r144752