Paprikacreme
TM6 TM5

Paprikacreme

3.9 (19 ocen)

Składniki

  • 350 g rote Spitzpaprika, entkernt, in Stücken, etwas mehr für die Dekoration
  • 150 g Melanzani, in Stücken
  • 80 g Zwiebeln, halbiert
  • 3 Knoblauchzehen
  • 30 g Olivenöl
  • 1 TL Sambal Oelek
  • 1 ½ TL Salz
  • ½ TL Paprikapulver, geräuchert (z.B. Pimentón de la vera)
  • ½ TL brauner Zucker
  • 10 g Essig
  • 100 g weiße Bohnen, aus der Dose

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
381 kJ / 91 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r144535