Urządzenia i Akcesoria
Špenátové řízky z trouby
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 kusy
Składniki
-
50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
-
1 stroužek česneku
-
250 gramů kuřecích prsou, bez kostí na kousky (2-3 cm)
-
100 gramů čerstvého špenátu omytého a osušeného
-
2 vejce
-
40 gramů strouhanky plus extra na obalování
-
1 čajová lžička soli
-
2 špetky čerstvě mletého černého pepře
-
10 - 20 gramů extra panenského olivového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
17.5 g
Kalorie
661.2 kJ /
157.8 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy