Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de viande de porc, détaillée en dés (4 x 4 cm env.)
- 3 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'origan déshydraté
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- ½ c. à café de paprika fort en poudre (opcjonalnie)
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 150 g de jus d'orange
- 100 g d'oignon doux, coupé en morceaux
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 20 g d'huile végétale
- 20 g de saindoux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1227 kJ / 293 kcal
- Białko
- 35.52 g
- Węglowodany
- 3.52 g
- Tłuszcz
- 15.19 g
- Błonnik
- 0.38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r142244