Urządzenia i Akcesoria
Turecká nevěstina polévka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 porcí
Składniki
-
130 gramů cibule napůl
-
50 gramů másla
-
2 polévkové lžíce rajčatového protlaku200 gramů rajčat na kousky
-
1 čajová lžička mleté papriky, sladké uzené
-
1 špetka kajenského pepře, mletého (opcjonalnie)
-
100 gramů červené čočky
-
50 gramů bulguru
-
1000 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0.5l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty domácí
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
1 polévková lžíce máty, sušené, nasekané (opcjonalnie) v ruce rozemnuté
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
5.85 g
Kalorie
696 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
7.28 g
Błonnik
1.15 g
Węglowodany
20.02 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vítězové
11 Przepisów
Czechy
Czechy