Urządzenia i Akcesoria
Ciasto Rafaello
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
12 porcji
Składniki
-
500 g mleka
-
160 g cukru
-
150 g wiórków kokosowych
-
3 żółtka
-
2 łyżeczki cukru wanilinowego1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
50 g skrobi ziemniaczanej
-
50 g mąki pszennej
-
200 - 250 g masła pokrojonego na kawałki
-
20 krakersów (patrz wskazówka i wariant)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
69 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
1591.3 kJ /
380.3 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ŚWIĄTECZNY OBIAD
12 Przepisów
Polska
Polska