Frijoles de la olla
TM5 TM6

Frijoles de la olla

3.5 (85 ocen)

Składniki

  • 250 g de frijoles secos, remojados en agua por 12 hrs
  • 100 g de cebolla, en trozo
  • 2 dientes de ajo, pelados
  • 100 g de tocino ahumado, en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1350 g de agua
  • 1 chile serrano
  • ½ cdita de sal
  • 1 cdita de concentrado de caldo de pollo
  • 5 hojas de epazote, frescas

Wartości odżywcze
na 1 porción
Kalorie
1094 kJ / 262 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
12 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
7 g
Sód
326 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

/search/pl-PL?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r140710